Fysiotherapie

Bij Body Business kun je bij blessures of klachten altijd terecht bij de inpandige vestiging van fysiotherapiepraktijk Rakthof. Naast fysiotherapie kun je er ook revalidatietrainingen volgen.

Ga naar de website

Kinderopvang

Wij denken ook met je mee over de allerkleinsten. Terwijl je heerlijk aan het sporten bent, draagt Anneke uitstekend zorg voor je kinderen. Voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar.

Neem contact op

Personal training

De personal trainers van Enjoy 2 Be Fit, gevestigd in sportcentrum Body Business, ondersteunen, motiveren en begeleiden je professioneel met persoonlijke aandacht.

Ga naar de website

Podotherapie

In sportcentrum Body Business is podotherapie Itz gevestigd. De paramedicus behandelt mensen met voetklachten en klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten en/of het looppatroon.

Ga naar de website

Schoonheidssalon

Bij Body Business vind je Marly’s Beauty Studio waar diverse soorten professionele behandelingen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging geboden worden.

Ga naar de website

Sportmassage

Sportmassage VDWM is in ons sportcentrum gevestigd. Je kunt er terecht voor verschillende soorten behandelingen: bedrijfsmassage, klassieke sportmassage, ontspanningsmassage en bijvoorbeeld voetreflex massage.

Ga naar de website

Zonnebank

Body Business beschikt over een zonnebank. Je kunt de zonnebank reserveren door contact op te nemen met Body Business.

Neem contact op

Natuurgeneeskundige

Binnen het sportcentrum Body Business vind je de praktijk 4 my Welness  voor paramedische natuurgeneeskundige zorgverlening.

Ga naar de website

Diëtist

In Balans, gevestigd in sportcentrum Body Business, is een praktijk voor een professioneel dieet op maat van een gecertificeerde diëtist.

Ga naar de website

Sporttechnologie

Sportcentrum Body Business werkt met de nieuwste technologie Sportapps van Wil.

Ga naar de website