Zeer groot en gevarieerd aanbod aan groepslessen in ons sportcentrum in Helmond

Wist je dat Body Business het grootste sportcentrum in Helmond is? Niet alleen op het gebied van fitness, maar zeker ook op het gebied van groepslessen. We hebben een heel groot en gevarieerd aanbod aan groepslessen. We bieden op dit moment 20 verschillende groepslessen aan op verschillende lestijden. Voor een compleet overzicht aan lestijden, kijk je op onze lestijden pagina. Wil je meer informatie over een groepsles dan kun je ons altijd even bellen op 0492 550 522. Natuurlijk kun je ook een groepsles komen proberen. Iedereen die nog nooit een proefles heeft gevolgd, mag één keer gratis komen sporten. Meld je hier aan voor een gratis proefles.

Aerobics bij Body Business

Onze instructeurs geven intensieve lessen met aerobicschoreografie en routinepasjes op eigentijdse swingende muziek. Een leuke manier om je conditie te verbeteren. Uiteraard komen ook je buik, billen en benen aan de orde.

Bekijk lestijden

Body-Power bij Body Business

Haltertraining, een soort groepsfitness op muziek. Deze les bestaat uit spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam.

Bekijk lestijden

Body-Shape bij Body Business

Een ideale les voor je conditieverbetering, spierversterking en natuurlijk vetverbranding. Geen moeilijke pasjes, Body-Shape is een eenvoudige, effectieve vetverbrander.

Bekijk lestijden

Bootcamp bij Body Business

Een energieke circuittraining waarbij je zowel aan je kracht als conditie werkt. We spelen met tempo en gewicht.

Bekijk lestijden

Cycle-Fit bij Body Business

Een fietstraining voor iedereen. Je bepaalt zelf de intensiteit.

Bekijk lestijden

Combi-Fit bij Body Business

Dit is een wekelijkse combinatie van alle lesvormen die we in ons sportcentrum geven. Elke les is daardoor verrassend. De ideale les als je van variatie houdt.

Bekijk lestijden

Cross-Challenge bij Body Business

Een groepsles waarin je uitgedaagd wordt om de competitie met elkaar, maar vooral met jezelf aan te gaan.

Bekijk lestijden

Core-Stability

Core-Stability is een nieuwe les waarin de kracht en stabiliteit van de romp spieren worden getraind.

Intense bij Body Business

In deze les wisselen in 30 minuten conditieblokken en krachtblokken elkaar in hoog tempo af.

Bekijk lestijden

PowerYogaPilates bij Body Business

Een unieke mix van Power-Yoga met het originele Pilates, waar kracht, soepelheid, spierbeheersing en flexibiliteit de belangrijke onderdelen van de les vormen.

Bekijk lestijden

Senioren-Gym bij Body Business

Een gezellige en verantwoorde groepsles voor mensen vanaf ca. 50 jaar, op aangepaste muziek, waarin vooral aandacht is voor houding, lenigheid, spierversterking en conditie.

Bekijk lestijden

Senior-Fit bij Body Business

Een zeer gevarieerde, speciaal op 55+ afgestemde groepsles, onder directe begeleiding van een instructeur. Wekelijks een wisselend aanbod; van Switching®, STRAC tot cardioles.

Bekijk lestijden

STRAC bij Body Business

Bij STRAC – Stability Training And Coördination wordt het grootste gedeelte van de les (80%) gewerkt met de ‘Swiss bal’. Je hele lichaam wordt getraind.

Bekijk lestijden

STRAC Plus bij Body Business

Bij STRAC-plus wordt het grootste gedeelte (80%) van de les gewerkt met de ‘Swiss bal’. Je hele lichaam wordt getraind.

Bekijk lestijden

Steps bij Body Business

Met de Step leer je een routine aan. Afhankelijk van het groepsniveau wordt het tempo en de choreografie door de ervaren instructeurs aangepast. Ideaal voor strakke benen en billen.

Bekijk lestijden

Switching® bij Body Busines

Switching® is een spieruithoudingsvermogen training in groepsverband. Switching® lessen bij Body Business worden verzorgd op een circuitbasis, waarbij om de 2 minuten gewisseld wordt van toestel (en dus spiergroep).

Bekijk lestijden

ViPR® & VIPR® PRO bij Body Business

‘Vitality, Performance and Reconditioning’ is een mix van, kracht-, functionaliteit-, balans- en conditietraining. Je gebruikt de ViPR®, een soort van rubberen ‘boomstam’ variërend tussen de 4 tot 20 kg. Het is een totale lichaamstraining geschikt voor iedereen.

Bekijk lestijden

Zumba bij Body Business

Zumba® is een combinatie van Aerobics en de meest uiteenlopende dansstijlen (vooral Latin). Een swingende en vooral plezierige les voor jong, oud, man of vrouw.

Bekijk lestijden

Zumba Gold bij Body Business

Zumba® is een combinatie van Aerobics en de meest uiteenlopende dansstijlen (vooral Latin). Een swingende en vooral plezierige les voor jong, oud, man of vrouw. Aangepaste Latijns-Amerikaanse Workout voor senior en beginners!

Bekijk lestijden

XCO bij Body Business

De XCO-Trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset’ aanspant. Je traint conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrandt calorieën en het is de optimale buik/rugtraining workout! De XCO-training is geschikt voor iedereen.

Bekijk lestijden