Over Body Business Helmond

Sporten is veel meer dan de ‘noodzakelijke beweging’ voor een goede gezondheid. Wij brengen professionaliteit, plezier en sociale binding samen in ons veelzijdige sportcentrum.

Bij onze sportschool is dan ook ieder type sporter van harte welkom. Of je nu een bewuste, veeleisende sporter bent of vooral voor de sociale contacten komt. Iedere vierkante meter van het sportcentrum is zo ingericht, dat aan de grote verscheidenheid in behoeften van onze sporters ruimschoots wordt voldaan.

Sociaal, huiselijk en persoonlijk

Wij zijn een echte familie. Onze leden horen daar gewoon bij. Ondanks de grootte van ons centrum, begint en eindigt het bij ons met persoonlijke aandacht. Of het je nu om je uiterlijk, gezondheid, conditie, vitaliteit of de sociale contacten te doen is, bij ons ben je als sporter nooit een nummer.

Sportief ontmoetingspunt voor de regio

Sporters vinden bij ons het breedste aanbod in de regio. Een grote verscheidenheid aan fitness, krachttraining en groepslessen voor een uitstekende prijs. Maar ook zeer uitgebreide faciliteiten daaromheen. Want als we het breedste aanbod zeggen, dan bedoelen we dat ook.

Met recht het kwaliteitssportcentrum van Helmond en omstreken dus!

Loop gerust eens even bij ons binnen en overtuig jezelf.

Waarom Body Business?

Body Business onderscheidt zich op veel gebieden van andere sportcentra. Body Business is groot, maar toch persoonlijk en goedkoop. De klant staat bij ons centraal. Wij hebben altijd naar onze klanten geluisterd en daarom zijn onze klanten zo tevreden.

Klanttevredenheid uitslag 2015

16 tot 21 jaar
21 tot 30 jaar
30 tot 55 jaar
55+
Vrouwen
Mannen

TESTIMONIALS

GRATIS PROEFLES

Heb je nog nooit een proefles bij Body Business gevolgd en wil je zelf de voordelen van Body Business ontdekken? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan voor een proefles.

Gratis Proefles